Yinyoga

En av sakerna jag erbjuder är yinyoga. Yinyoga är en lätt och vilsam form av yoga, den är enkel och alla kan yinyoga. Du stannar i varje position länge, ca fem minuter, detta för att slappna av i musklerna för att få cirkulation till skelett, bindväv, ligament, leder och organ för att släppa på stelhet, spänningar och blockeringar. För att kunna stanna i positionerna så stöttar vi upp kroppen med block, bolster och filtar. Metoden är väldigt enkel men kraftfull. Kroppen tränas i ett avslappnat läge och då blir varje position en typ av meditation. Samtidigt som du är avslappnad i kroppen är du inte helt overksam då du under hela tiden övar på att vara medveten om vilka tankar, känslor och kroppsliga sinnesupplevelser som uppkommer under yinyoga passet. 

"I yinyogan använder vi inte kroppen för att komma in i positionen, utan för att komma in i kroppen."


Meditation

Hos mig erbjuds du olika former av meditation & mindfulness som utförs i grupper, i varje grupp är vi ett maxantal på tio personer. Under en meditation vägleder jag er in i olika meditationer/övningar. Tillsammans använder vi mantra och både andliga meditationer och mindfulness meditationer där jag ibland också använder trumman. Vi är både inomhus och utomhus beroende på väder och meditationer. Jag jobbar oftast intuitivt med mina grupper. Vi avrundar alltid med att dricka en kopp te, ta änglakort/orakelkort och dela vad som kommer till oss för de som vill. 


Trummeditation

Innan vi går in i trummans vibration så börjar vi med en lugn, avslappnad och jordande meditation där vi landar här och nu, släpper taget om vardagen och stress.
Trumman används mycket i shamanismen för att uppnå ett annat sinnestillstånd eller för att träffa våra kraftdjur. Jag använder min trumma för trumresor, healing och meditation.
Trummans vibrationer hjälper oss och vår kropp att släppa på oro, stress, smärta och negativa tankar, alltså släppa det som inte gynnar oss mer. Den hjälper oss att läka och fyller oss med kärleksfull energi. Jag lyssnar in och även här jobbar jag intuitivt.

Frigörande dans

Är du redo att ta ditt steg/danssteg in i den frigörande dansen. Att få möjlighet att vända dig inåt och känna och lyssna av din kropp, att släppa tung energi, blockerad energi som inte gynnar dig mer. Dessa blockeringar har möjlighet att luckras upp när vi rör oss på ett sätt som vi inte brukar. Vi frigör toxiner som vi svettas eller andas ut. Dansen får dig att känna dig fri, fri att göra din grej. Att lyssna till musiken, låta den komma in i kroppen och bli din, då är det inte i första hand intellektet du använder dig av.
Med hjälp av rörelserna följer du impulserna från kroppens intelligens.
Efter dansen landar vi i en stilla meditation och till sist rundar vi av med att ta änglakort/orakelkort, en kopp te och delar våra tankar och känslor för de som vill och känner för det.

Reikihealing
Reiki är en mjuk och och på samma gång en mycket kraftfull behandlingsmetod. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på och balanserar energiförrådet.
Reiki löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egen självläkande förmåga. Reikienergin tillför mer mängd livsenergi, som kroppens egna självläkande krafter kan använda för att läka sig själv.
Reiki kan hjälpa dig med:
Hitta din egen avslappning
Förbättra sömnen
Frigör stress och spänningar
Löser upp energiblockeringar
Verkar känslomässigt lugnande
Balanserar dina chakran
Fyller på kroppens energiförråd
Frigör känslor så att de kommer upp till ytan och upplöses
Sänker högt blodtryck och höjer för lågt blodtryck
Ökar intuition och kreativitet, man tänker klarare

Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak;
värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor.
Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem.
Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.
Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket.
Jag ger även reikihealing på distans.
När du får en Reikibehandling på distans så ligger eller sitter du på en bekväm och ostörd plats i ca 20 min - 60 minuter och bara badar i flödet av Reikienergin. Vi kommer överens om en tid när behandlingen börjar, det är olika från person till person hur distanshealingen känns och uppfattas, det kan bli varmt/kallt eller som kolsyra på och i kroppen. Kanske känner du dig bara avslappnad och behaglig i kroppen....

Jag är reikimaster och håller även i utbildningar.

Regression

Ordet Regression betyder att du går tillbaka eller tillbakablick.
Genom att komma ner i ett djupt avslappnat meditativt tillstånd så får du tillgång till ditt undermedvetna och kan se och känna saker som du kanske inte minns eller har förträngt.
Det kan vara så att du behöver komma tillbaka till en eller flera händelser i detta eller ett tidigare liv som sitter hårt knutet i ditt cellminne. Då kan regression hjälpa dig att komma ner på djupet, släppa taget och förlåta för att gå vidare och leva ditt liv fullt ut.

Eller så är du bara nyfiken och vill komma till ett av dina tidigare liv som finns lagrat i ditt cellminne?
En regressionsbehandling går till så att klienten sätter eller lägger sig bekvämt.
Jag som terapeut kan spela in eller skriva ner det du berättar och upplever, så att du kan ta del av det igen. För att skapa en lugn och avslappnande miljö har jag alltid behaglig och meditativ musik, tända ljus och rökelse.
Jag pratar sedan lugnt och gör en avslappningsövning/meditation som gör att du känner sig väldigt avslappnad och kommer ner i kroppen.
Du kommer ner i ett tillstånd som kan beskrivas som när du vaknar på morgonen eller strax innan man somnar på kvällen. När du är i detta tillstånd vägleder jag dig så att du behåller detta tillstånd och du kan göra en resa i ditt inre.
Jag talar till dig och du svarar.
Om du blir rädd eller tycker det är obehagligt, kan du när som öppna dina ögon och då du åter i rummet tillsammans med mig.

Kakaoceremoni

Den ceremoniella kakaon har många fina egenskaper som stödjer hälsa och psykiskt välbefinnande. Kakaon har förmågan att ta oss dit vi önskar med intentionen. Hon är en kraftfull växtmedicin som hjälper oss med att frigöra blockeringar som inte längre gynnar oss, hon hjälper oss att hitta vägen av förlåtelse. Kakao är en plantmedicin som öppnar hjärtat och höjer vår serotoninnivå vilket skapar en känsla av eufori.

Detta blir en hjärtöppnande och helande kärleksceremoni när vi dricker ceremoniell kakao.
Du bjuds in i ett sacred space där vi skapar magi tillsammans. Jag vägleder er i en hjärtöppnande meditation och mjukt kärleksfullt tar vi oss sedan vidare in i mantrasång och den Frigörande Dansen. Där får du möjlighet att landa djupare in i dig själv till rörelser genom varierad musik, Kravlöst, Prestationsfritt och Utifrån dina behov i stunden.
Workshops/må bra dagar
Jag håller i olika workshops och må bra dagar, för att inte missa dessa följ mig på Instagram och Facebook. Adresserna hittar du under fliken Kontakt.